Halilhodzic'in yüzü gülmüyor!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in görevde bulunduğu bu sezon tek galibiyet elde etti.Bordo-mavili takım, sezon başında ikince kez göreve getiri

Halilhodzic'in yüzü gülmüyor!

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile golsüz berabere kalan Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in görevde bulunduğu bu sezon tek galibiyet elde etti.

Bordo-mavili takım, sezon başında ikince kez göreve getirilen Halilhodziç yönetiminde oynadığı 7 hazırlık maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 5 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde 7 gol gördü.

İlk olarak Avusturya kampında oynadığı hazırlık maçında Özbekistan'ın Lokomotif Taşkent takımı ile 2-2 barabere kalan Trabzonspor, daha sonra Bundesliga ekiplerinden Köln'e 2-0, Augusburg'a ise 3-1 yenildi. Sezon açılışında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Bursaspor'u konuk eden karadeniz ekibi, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yenerek Halilhodziç yönetimindeki tek galibiyetini elde eden Karadeniz ekibi, deplasmanda oynanılan rövanş maçında da sahadan golsüz beraberlikle ayrılarak gruplara kaldı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan bordo-mavililer, Halilhodziç yönetiminde ligdeki ilk maçında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynadığı maçtan da 0-0 beraberlikle ayrılarak yeni sezona puan kaybıyla başladı.

7 MAÇIN 4'ÜNDE GOL ATAMADI!

Trabzonspor, 7 karşılaşmanın 4'ünde gol atma başarısı gösteremedi.

Bordo-mavililer, FC Köln, Bursaspor, Rostov (dış saha) ve Kayseri Erciyesspor maçlarında rakip filleri havalandıramadı. Lokomotif Taşkent maçında Özer Hurmacı ve Turgut Doğan Şahin, Augsburg maçında Gökhan Karadeniz, Rostov ile oynanılan ilk maçta da Cardozo ve Medjani gol kaydetti.

ROSTOV MAÇINDA YÜZÜ GÜLDÜ

Teknik direktör Vahid Halilhodziç, Rostov ile oynanılan ilk maçın ardından  düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten memnun olduğunu belirterek, "40 günden beri ilk defa bu akşam gülmeye ihtiyacım var, gülebilirim. Trabzonspor, çok güzel bir maç kazandı" ifadelerini kullanmıştı.

Halilhodziç, bu karşılaşma haricindeki maçlarda ise takımın oyunundan genel olarak memnun olmadığını ifade etti.

İLK DÖNEMİNDE DE PUAN KAYBI

Halilhodziç, 8 yıl önce bordo-mavili takımda görev yaptığı ilk dönemde de ilk maçında kötü bir sonuçla sahadan ayrılmıştı.

Bordo-mavili takım, 2005-2006 sezonunda 10. haftasında teknik direktör Vahid Halilhodziç ile ilk çıktığı Samsunspor maçında deplasmanda 3-1'lik yenilgi almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor