Halilhodzic'in planı ne?

Trabzonspor'un kötü gidişatına dur demek isteyen bordo-mavlili teknik direktör Vahid Halilhodzic, takımının gol sorununa çözüm arıyor.Futbol oynadığı dönemde forvet oyuncusu olan Halilhodzic'in sıkıntı yaşadığı bölge forvet. Elinde kaliteli forvet oyuncul

Halilhodzic'in planı ne?

Trabzonspor'un kötü gidişatına dur demek isteyen bordo-mavlili teknik direktör Vahid Halilhodzic, takımının gol sorununa çözüm arıyor.

Futbol oynadığı dönemde forvet oyuncusu olan Halilhodzic'in sıkıntı yaşadığı bölge forvet. Elinde kaliteli forvet oyuncuları bulunmasına rağmen yaşanan sakatlıklar ve uyum sorunu nedeniyle henüz kadrosundaki forvetlerden istediği verimi alamayan Boşnak çalıştırıcı, lige verilen milli arada Paraguaylı golcü Oscar Cardozo ile yakında ilgilenerek, oyuncusunu hazır hale getirmeye çalışıyor. Takımın forvet hattındaki en büyük silahlarından biri olan Cardozo, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in planlarını uygulamak için büyük bir çaba harcıyor. Paraguaylı oyuncunun daha çok topla bulaşmasını isteyen ve kendisine daha çok boş alan bulması yönünde telkinlerde bulunan Boşnak çalıştırıcı, hafta içinde oyuncusuyla yaptığı görüşmelerde isteklerini iletti.

Ligde yeniden bir çıkış arayan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Mersin İdmanyurdu maçında çift forvete dönebileceği belirtiliyor. Cardozo ve Yatabare ikilisi Boşnak çalıştırıcının bu bölgede düşündüğü iki isim olarak ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor