Halilhodzic'in kader maçları!

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lokeren ve Spor Toto Süper Lig'deki Torku Konyaspor maçları teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bordo-mavili kulüpteki geleceğini belirleyecek.Bu sezon yaptığı flaş transferlere rağmen beklediği çıkışı bir türlü gösteremeye

Halilhodzic'in kader maçları!

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lokeren ve Spor Toto Süper Lig'deki Torku Konyaspor maçları teknik direktör Vahid Halilhodzic'in bordo-mavili kulüpteki geleceğini belirleyecek.

Bu sezon yaptığı flaş transferlere rağmen beklediği çıkışı bir türlü gösteremeyerek hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in geleceği tartışılmaya başlandı. Bordo-mavili takımın başına büyük umutlarla getirilen Boşnak çalıştırıcı, son dönemde yaptığı açıklamalarla da yönetimin iyiden iyiye dikkatini çekmeye başladı. Her açıklamasında kadroyu eleştiren ve zaman zaman yönetime yüklenen Vahid Halilhodzic, yönetim içerisinde de tartışılmaya başlandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Lokeren ve ardından Spor Toto Süper Lig'de oynanacak Torku Konyaspor maçları teknik direktör Vahid Halilhodzic'in Trabzonspor'daki kaderini belirleyecek. Söz konusu maçlardan alınacak saha sonuçlarına göre hareket edecek olan Karadeniz ekibi, olumsuz bir tablo ile yüz yüze kalması halinde teknik direktör Vahid Halilhodzic ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Boşnak teknik adamın da Lokeren ve Torku Konyaspor maçlarında takımın olumlu yönde bir görüntü vermemesi halinde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan affını isteyeceği belirtiliyor.

Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılması durumunda B planını devreye sokacak olan bordo-mavili kulüp, Lokeren maçı öncesi Ersun Yanal haberlerinin gündeme bomba gibi düşmesine rağmen bu ismi doğrulamıyor. Lokeren ve Torku Konyaspor maçlarının sonuçlarına göre hareket etmesi beklenen Trabzonspor'da, daha önce alınan başarısız saha sonuçları sonrası Ersun Yanal, Mustafa Denizli ve Ertuğrul Sağlam isimleri de gündeme gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler