Halilhodzic'in dediği gibi oldu...

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı. Fırtına Kadir Has stadında esemedi. Transferler konusunda her fırsatta geçiktiğini ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic maç öncesinde söyledi

Halilhodzic'in dediği gibi oldu...
Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaştı. Fırtına Kadir Has stadında esemedi. Transferler konusunda her fırsatta geçiktiğini ifade eden Trabzonspor Teknik Direktörü Halilhodzic maç öncesinde söylediklerinde haklı çıktı.
 
'Transferlerde bayağı geç kaldık. Saha içinde ve saha dışında bir çok sorunla karşı karşıya geldim. Hazırlık yapamadık diyebilirim' ifadeleriyle açıkca fırtınadan kopmasını beklemeyin diyen Halilhodzic'in dediği çıktı. Bu durum bordo-mavili taraftarların hiç hoşuna gitmedi. 90 dakika boyunca hop oturduk hop kalktık, saçımızı başımızı yonduk yorumlarında bulunan taraftarlar bu akşam tam bir hayal kırıklığı yaşadı. 
 
0-0 lık skor ile biten maç 'balık baştan kokar' atasözünü hatırlatarak ilk maç böyleyse bu sezon çok ağlarız dedirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler