Halilhodzic'in beklediği olmayınca...

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic beklenen orta saha transferinin gerçekleşmemesi üzerine Medjani'yi orta sahaya yakın kullanmayı planlıyorMonaco ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinin ardından Trabzonspor'un yolunu tutan Carl Med

Halilhodzic'in beklediği olmayınca...

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic beklenen orta saha transferinin gerçekleşmemesi üzerine Medjani'yi orta sahaya yakın kullanmayı planlıyor

Monaco ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshetmesinin ardından Trabzonspor'un yolunu tutan Carl Medjani'nin oynayacağı mevkii belli oldu.

Cezayir Milli Takımı'nda da defansın önünde ön libero pozisyonunda görev alan 29 yaşındaki futbolcunun, Halilhodzic tarafından yine aynı yerde forma giyeceği belirtiliyor. Deneyimli oyuncu, Fransız kulübü Monaco'da geride kalan sezonda stoperde oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler