Halilhodzic'in açıklaması maçı gölgede bıraktı!

Trabzonspor Avusturya kampında Lokomotif Taşkent ile hazırlık karşılaşması oynadı. Bordo Mavili ekip Özbek temsilcisi ile 2-2 berabere kaldı.Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.Boşnak teknik adam "İlk iz

Halilhodzic'in açıklaması maçı gölgede bıraktı!

Trabzonspor Avusturya kampında Lokomotif Taşkent ile hazırlık karşılaşması oynadı. Bordo Mavili ekip Özbek temsilcisi ile 2-2 berabere kaldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Boşnak teknik adam "İlk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam tespit oldu. Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Şuanda kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimden bugün baya tedirginim" dedi.

Vahid Halilhodzic sorulan bir soru üzerine belki 9-10 oyuncuya ihtiyacım olabilir. Tedirginim, farklı bir şey bekliyordum. Fazlada birşey söylemek istemiyorum" dedi.

Boşnak teknik adam "hangi mevkilere transfer istiyrosunuz" diye sorulan bir soru üzerine "her mevkiye transfer gerekli" dedi.

Halilhodzic "Emrah Başsan ve Musa Nizam trasferleri bilginiz dahilinde mi?" oldu sorusuna "şuanda hiçbir transfer olmadı" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler