Halilhodzic'e teklif yağıyor ama...

 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nın başında gösterdiği performans ile büyük bir beğeni kazanan teknik direktör Vahid Halilhodzic değer kazandı. Boşnak çalıştırıcı ile daha önce sözleşme imzalayan Trabzonspor ise Vahid Halilhodzic'e gelen

Halilhodzic'e teklif yağıyor ama...

 2014 FIFA Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nın başında gösterdiği performans ile büyük bir beğeni kazanan teknik direktör Vahid Halilhodzic değer kazandı. Boşnak çalıştırıcı ile daha önce sözleşme imzalayan Trabzonspor ise Vahid Halilhodzic'e gelen teklifler konusunda oldukça rahat. 

Yeni sezonda Trabzonspor'da görev yapacak olan Vahid Halilhodzic'in çalıştırdığı Cezayir Milli Takımı, Dünya Kupası'nda H Grubu'nu Belçika'nın ardından ikinci bitirerek, bir üst tura çıkma başarısı göstermişti. İkinci turda Almanya ile eşleşen Cezayir, 2-1 yenilerek turnuvaya veda etmesine rağmen ortaya koyduğu performans ile büyük bir beğeni kazandı. 3 yıldır Cezayir Milli Takımı'nı çalıştıran Halilhodzic'in ortaya çıkarmış olduğu takım spor kamuoyundan takdir alırken, elde edilen başarının ardından Boşnak teknik direktör değer kazandı. Başta çalıştırdığı Cezayir Milli Takımı ve devlet erkanı olmak üzere tecrübeli teknik adama baskı kurarken, birçok kulüpten transfer teklifi gelmesine rağmen, Boşnak çalıştırıcı tekliflere hiç bakmadan geri çeviriyor. Trabzonspor ile daha önce sözleşme imzalayan Vahid Halilhodzic'in aklında ise sadece bordo-mavili takım var.

BURAK GÜRDAL İŞİ SAĞLAMA ALDI
Trabzonspor'un transfer faaliyetlerine yön veren isimlerin başında gelen Kulüp CEO'su Burak Gürdal, Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile daha önce sözleşme imzalayarak işi sağlama aldı. Dünya Kupası'nın ardından, Boşnak çalıştırıcının göstereceği performans sonrası gelebilecek olan teklifleri düşünen Gürdal, Halilhodzic ile sözleşme imzalayarak gelen tekliflerin önünü kesmiş oldu. Halilhodzic'in bir süre dinleneceği ve daha önce açıklanan 13 Temmuz tarihinde Türkiye geleceği belirtildi.
Fransa'da tecrübeli teknik adamla bir araya gelecek olan Gürdal, başta yabancı transferi olmak üzere takıma kazandırılması düşünülen forvet oyuncusunun ismini belirleyecek. Golcü oyuncu konusunda oldukça önemli yıldızları listesinde bulunduran Karadeniz ekibi, yeni teknik direktörün isteği doğrultusunda hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler