Halilhodzic transferde önceliği belirledi!

Yapılması planlanan transferlerin kampa yetiştirilmesini isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yönetim kurulundan ilk planda forvet ve stoper mevkiileri için düşünülen oyuncuların transferlerinin bir an önce bitirilmesini talep etti. Yen

Halilhodzic transferde önceliği belirledi!

Yapılması planlanan transferlerin kampa yetiştirilmesini isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yönetim kurulundan ilk planda forvet ve stoper mevkiileri için düşünülen oyuncuların transferlerinin bir an önce bitirilmesini talep etti. 

Yeni sezonda zirveyi hedefleyen Trabzonspor, Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yapılması planlanan takviyelerin halen daha kampa katılmaması teknik direktör Vahid Halilhodzic'i düşündürmeye başladı. Transferde bu hafta içinde hareketlilik yaşanması beklenen bordo-mavili takımda Boşnak çalıştırıcı 4-5 oyuncu istediğini açıklasa da, ilk planda takımın kampına forvet ve stoper mevkiileri için düşünülen isimlerin bir an önce katılmasını yönetimden talep etti.

Cezayir Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda futbolseverlerin beğenisini kazanan Vahid Halilhodzic, başarıyı yakaladığı öğrencilerinin bazılarını yeni takımında görmek istiyor. Takıma ısrarla bir forvet bir de stoperin bir an önce katılmasını isteyen Boşnak çalıştırıcı, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp CEO'su Burak Gürdal ile transfere yön verirken daha önce görüştüğü ve olumlu rapor aldığı eski öğrencileriyle ilgili olarak yapılan çalışmalar hakkında sürekli bilgi alıyor.

2 sezondur forvetteki sorunu çözmeye çalışan Trabzonspor'un golcü adayları arasında  Mitroglou ve Gignac stoperde ise Cezayirli Djabou ve Medjani isimlerinin önplanda olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor