Halilhodzic: Trabzonspor'la...

13 Temmuz'da Trabzon'a gelecek olan teknik direktör Halilhodzic, Trabzonspor'la  ile ilgili ilk kez net bir açıklama yaptı.Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika'nın "Bizimle kal" demesine rağmen bordo-mavili takımı tercih eden Boşnak teknik adam, Cezayir'den ay

Halilhodzic: Trabzonspor'la...

13 Temmuz'da Trabzon'a gelecek olan teknik direktör Halilhodzic, Trabzonspor'la  ile ilgili ilk kez net bir açıklama yaptı.

Cezayir Cumhurbaşkanı Buteflika'nın "Bizimle kal" demesine rağmen bordo-mavili takımı tercih eden Boşnak teknik adam, Cezayir'den ayrılmadan önce Le Buteur gazetesine konuştu.

"Trabzonspor'da aradığım başarıları yakalayabilirim" diyen Boşnak hoca, "Benim sahip olduğum emelleri gerçekleştirmem için Trabzonspor tüm imkanlara sahip. Ben büyük ve başarılı bir takım inşa etmek istiyorum. Ben yeni evimi eskiden biliyorum. Sadece gideceğim ve projelerimi hayata geçireceğim" dedi.

Öte yandan Halilhodzic Cezayir Milli Takımı'ndaki futbolcularından Abdelmoumene Djabou ve Madjid Bougherra'yı Trabzonspor'a getirmeyi istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor