Halilhodzic: Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, lig ilk maçlarına hazır olamayacaklarını söyledi.Halilhodzic, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bordo-mavili takımın oynadığı çift kale maçının ardından yaptığı açıklamada, her iki takımın da zevkli ve mücadeleci

Halilhodzic: Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, lig ilk maçlarına hazır olamayacaklarını söyledi.

Halilhodzic, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bordo-mavili takımın oynadığı çift kale maçının ardından yaptığı açıklamada, her iki takımın da zevkli ve mücadeleci bir futbol ortaya koyduğunu belirtti.

Maçta güzel goller izlediklerini ifade eden Halilhodzic, "Fiziksel açıdan birkaç oyuncunun ritm eksikliği olduğunu gördük. Çok düzeltmemiz gereken hatalar var ancak genel anlamda oyun tarzından mücadeleden memnunum. Bundan sonra yapmamız gereken defansif ve ofansif anlayışımızı oturtmak" dedi.

BASIN TOPLANTISINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Boşnak teknik adam, değiştirmeleri gereken şeylerin bulunduğunu kaydederek, "Lig başlıyor, yarış başlıyor. Malesef bu yarışa ve ilk maçlara pek hazır olamayacağız" diye konuştu.

Avusturya kampına gelen oyuncu grubunun Trabzonspor'un beklentilerine uymadığını anlatan Halilhodzic, şöyle devam etti:

"Ligin dibine oynayabilirdik. Bu oyuncu grubuyla Şampiyonlar Ligi veya ligin üst sıralarında oynamak mümkün olmayacaktı. Son 10 gün, yöneticilerimiz transferde çok büyük çaba ile çalıştılar. Size takıma 10 transfer gerektiğini söylediğimde 10 oyuncuydu ve 10 oyuncu gelecek. İyi oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum. Bu transferlerin iyi olduğunu söyleyebilirim.  İnanılmaz bir şekilde hızlı davrandık ve hızlı gelişti transferler. Pek vaktimiz yoktu."

3-6 AY İÇERİSİNDE TAM HAZIR OLABİLİRİZ

Halilhodzic, bordo-mavili takımın 3-6 ay içerisinde hazır olabileceklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Gayet açık ve net. Milyar dolarlarınız bile olsa 1 haftada takım kuramazsınız. Eğer öyle olsaydı Abrahamovic'in takımı ile PSG her zaman şampiyon olurdu. Trabzonspor'un İstanbul'un 3 kulübüyle ekonomik anlamda kıyasını yapamazsınız. Avrupa'dan gelen birçok oyuncun tabiki ilk terihi İstanbul kulüpleri. Trabzonspor için bu nedenden dolayı yapılan transferler çok zor geçiyor. Nakit para isteyen oyuncular oldu. Şu an bile takımda kulübe baskı yapıp şantaj uygulayarak gitmek isteyen oyuncular var."

Başkan Hacıosmanoğlu ile görüştüğünü dile getiren Halilhodzic, " Trabzonspor'un sıkıntılı ve acılı bir süreçte olduğunu onla paylaştım ama güzel ve iyi transferler yapabildiğimizi de size söyleyebiliyorum. İmkanlarımızın bize sunduğu yönde transferler yapabildiğimizi söyleyebilirim. Tek olay çok hızlı ve kısa sürede gerçekleşmiş olması. Ne mutlu bana ki 1-2 oyuncunun haricinde hepsini tanıyorum. Benden önce yapılan  transferler  burda olmuş olsaydım bu şekilde yapılmazdı. Bunların transfer olduğunu düşünüyorum. 2 ve 3. ligden oyuncu getirdiyseniz buraya ve gazetelerde taraftarlarınıza şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız diye haber yaparsınız onlara inanmak için gayet naif olmanız gerekir" dedi.

TRABZONSPOR FENERBAHÇE ARASINDA!

Halilhodzic, transferde başkan Hacıosmanoğlu ve kulüp üst düzey yöneticisi Burak Gürdal'in iyi işler çıkardığını ifade ederek, "Size kesin söyleyebilirim ligin sonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 23 puan fark olmayacak.  Bu kesin geri kalanına bakacağız. En az iki oyuncu daha gelecek takımımıza. İki oyuncu geldikten sonra transfer dönemini muhtemelen kapatabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor