Halilhodzic; Tedirginim

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Burasspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası basın toplantısı düzenledi.Boşnak teknik adam eğlenceli bir gece geçirdiklerini belirterek, "Güzel bir gece geçirdik. Eğlence güzeldi ama Trabzonspor kötüydü. İlk

Halilhodzic; Tedirginim

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Burasspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası basın toplantısı düzenledi.

Boşnak teknik adam eğlenceli bir gece geçirdiklerini belirterek, "Güzel bir gece geçirdik. Eğlence güzeldi ama Trabzonspor kötüydü. İlk 15 dakika titreyen ve kendine güveni olmayan bir takım gördüm. Topa hakim olamayan bir takım gördüm. Kalecimizin güzel müdahaleleri sonucu maçı vermedik. Ofansif anlamda iki pası peş peşe başaramadık. Bu nedenle bu gece kendime bir çok soru soracağım. Daha önce söylediğim gibi Trabzonspor 2-3 ay ihtiyaç var. Bu gece Bursaspor bizden üstündü ve galibiyet hak edebilirdi" dedi.

Bir gazetecinin, bir hoca kendisine bütün soruları sorması gerekirken neyi kastettiniz? sorusuna ise Halilhodzic, "Bir hoca kendisine sorması gereken bütün soruları takımım adına sorabilirim. Elimizdekiyle tatmin olamayız. Düzeltmemiz gereken bir çok şeyin olduğunu söyleyebilirim. Bu şekilde kalırsak Rostov takımını nasıl eleriz bilmiyorum" diye konuştu.

"Artık bu takıma Vahid Halilhodzic mi bir şeyler vermesi gerekiyor yoksa transfere mi ihtiyaç var?" şeklinde soruya ise Boşnak çalıştırıcı, "Transferlerde gecikmelerimiz oldu. Sonuçlanmayan transferlerimizde var. Tam takım olarak çalışamadık süre çok kısaydı. Hazır olmaya uzağız. Bazı oyuncular ne istediğimi de bilmiyor. Karşı kaleye hücum yapmak isterken bazı oyuncularımız bizim tarafa hücum yapar durumdaydık. Bu nedenle kendime bir çok soru soracağım" ifadesini kullandı.

"Vahid Halilhodzic bu tabloda ne yapmayı düşünüyor. Bırakıp gitmeyi düşünüyor mu? şeklinde yöneltilen soruya, "Avusturya'da terk edip gitmek gibi bir düşüncem oldu. Ama bu kolay olurdu. 2-3 ay yoğun bir dönemimiz var ve ilerlemeyi sürdürmemiz lazım. Birileri Trabzonspor'un şampiyon olacağını ortaya yaydığını duydum. Bugünkü tabloya baktığımızda buna çok uzağız. Trabzonspor şu an ligin başına ve Avrupa kupalarına hazır değil" açıklamasında bulundu.

Pek fazla düşüncesi olmadığını söyleyen tecrübeli hoca "Trabzonspor bu akşam bir çok zaafını gösterdi. Hazır olmadığımızı zaten biliyordum. Bu akşam ki karşılaşmada takımın hazır olmadığı bir kez daha ortaya çıktı. Rakibimiz Bursaspor bizden iyiydi ve Bursaspor kazanmayı haketti. Şuan bulunduğumuz durum biraz sıkıntılı. Çalışıp düzeltmemiz gereken çok şeyler var." dedi. 

Bosingwanın ortasahada oynaması ile ilgili konuşan Halilhodzic "Bu akşam Bursa karşısında en iyi oyuncumuz Bosingwa'ydı. Bence onun en iyi olduğu mevki orta saha. Bu mevkide bir çok oyuncum var. Ama onun kadar performans gösterip başarabilen olmadı. O yüzden bir dengeyi bulmam için bir çok futbolcuyu farklı şekillerde denedim. " ifadelerini dile getirdi.

Cardozo'nun yeterli performans gösteremediğini belirten Boşnak Hoca "Cardozo fiziksel açıdan performansından çok uzak şu an. Onun gibi bir oyuncu ile oynamayı becerebilmek gerekir. Takım arkadaşları kötü oyun kurdu. Defansif anlamda 2-3 pası peş peşebeceremedik. Birkaç oyuncu için tedirginim. Burada oynamak için bundan fazlasını yapmaları gerekir. Rostov maçına da güzel hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor