Halilhodzic talimatı verdi; HÜCUM!

Kadrosuna önemli forvet oyuncularını katmasına rağmen bu bölge de sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularına golü düşünmeleri yönünde talimat verdi.Perşembe gününden itibaren dış dünyaya kapılarını kapatan bordo-mavilil

Halilhodzic talimatı verdi; HÜCUM!

Kadrosuna önemli forvet oyuncularını katmasına rağmen bu bölge de sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilhodzic, oyuncularına golü düşünmeleri yönünde talimat verdi.

Perşembe gününden itibaren dış dünyaya kapılarını kapatan bordo-mavililerde , Boşnak çalıştırıcı, rakibin bu sezon oynadığı tüm maçları izlerken rakibin aksayan yönlerini futbolcularıyla paylaşarak yapılaması gerekenler hakkından bilgilendirmelerde bulunduğu öğrenildi. Oyun sisteminde değişikliğe gitmesi beklenen Boşnak çalıştırıcının, maç günü oynayıp-oynamayacakları belli olacak olan bazı oyuncuların dönmesiyle birlikte oyun şablonunu nasıl kuracağı ise merakla bekleniyor. Avni Aker'de daha ofansif bir futbol oynama düşüncesinde olan Boşnak teknik adamın Kardemir Karabükspor maçının son bölümlerinde olduğu gibi Cardozo ve Yatabare ikilisini aynı anda oynatmaya hazırlandığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler