Halilhodzic takımı uzak tutuyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların yüksek atmosferde geçtiğini en iyi bilen teknik adamların başında geliyor.Bordo-mavili takımı çalıştırdığı önceki dönemde de sarı-l

Halilhodzic takımı uzak tutuyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların yüksek atmosferde geçtiğini en iyi bilen teknik adamların başında geliyor.

Bordo-mavili takımı çalıştırdığı önceki dönemde de sarı-lacivertli takıma karşı 1 yenilgi ve 1 beraberlik alan Boşnak teknik adam, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan gerilimlerin Trabzonspor'a zarar verdiğini düşünen isimlerin başında geliyor. Bu yüzden takımı Fenerbahçe derbilerinde oluşan havadan ve gerilimden uzak tutmaya çalışan Halilhodzic, sakin ve akıllı hareket etmeleri halinde sonucun kendileri lehine olumlu yansıyacağını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor