Halilhodzic oyuncularını uyardı

Trabzonspor’un Boşnak teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi play-offunda Rus ekibi Rostov’la yapacakları rövanş karşılaşması öncesi oyuncularını sertçe uyardı. UEFA’nın Rus ekibinden savunma istemiş olmasının kendilerini etkilememesi gerektiğini

Halilhodzic oyuncularını uyardı

Trabzonspor’un Boşnak teknik direktörü Vahid Halilhodzic, Avrupa Ligi play-offunda Rus ekibi Rostov’la yapacakları rövanş karşılaşması öncesi oyuncularını sertçe uyardı. UEFA’nın Rus ekibinden savunma istemiş olmasının kendilerini etkilememesi gerektiğini belirten Halilhodzic’in, “İdmanlarda aynı ciddiyetle çalışmanızı istiyorum. 

UEFA’nın ilkmaçla ilgili vereceği karar ne olursa olsun bunu unutmalısınız. Siz işinize bakın. Rövanş karşılaşmasına ilkmaç 0-0 bitmiş gibi çıkacaksınız. 3-0 ihtimali bizi etkilemez. Çıkın ve ikincimaçı da kazanın” dediği öğrenildi. ‘Önemli olan gruplara kalabilmek’ Önemli olanın sonuç olduğunu belirten Boşnak teknik adam, “İlkmaç ne kadar iyi geçmiş olursa olsun bir karşılaşma daha var. Avrupa Ligi’nde gruplara kalmış olmak önemli. Bu bilinçle sahada olacağınıza emimin” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler