Halilhodzic onlara güveniyor!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik direktör Vahid Halilhodzic, sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.Ofansif bir kadro ile sahaya çıkması beklenen Bordo mavili ekipte

Halilhodzic onlara güveniyor!

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik direktör Vahid Halilhodzic, sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Ofansif bir kadro ile sahaya çıkması beklenen Bordo mavili ekipte sakatlığı geçen Özer ile Mehmet Ekici'yi orta sahada birlikte oynatmayı planlayan Boşnak hocanın bu ikiliye çok güvendiği dile getirildi.

Halilhodzic'in son antrenmanda oyuncularıyla yaptığı konuşmada, rakibin etkili kontra ataklarına karşı dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor