Halilhodzic ona hayran kaldı!

Trabzonspor'un maç kasetlerini izleyen Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in çok beğendiği Yusuf Erdoğan için, "Geleceğin yıldızı olacak. Çok değerli bir oyuncu" dediği öğrenildi.YÖNETİME FİKRİNİ İLETTİTrabzonspor’un ismini dünya kupasından sonra açıkla

Halilhodzic ona hayran kaldı!

Trabzonspor'un maç kasetlerini izleyen Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in çok beğendiği Yusuf Erdoğan için, "Geleceğin yıldızı olacak. Çok değerli bir oyuncu" dediği öğrenildi.

YÖNETİME FİKRİNİ İLETTİ

Trabzonspor’un ismini dünya kupasından sonra açıklayacağı belirtilen Vahid Halilhodzic, izlediği maç kasetlerinin ardından bazı oyuncular hakkında yönetime fikirlerini sundu. Halilhodzic’in yabancı oyunculardan Bourceanu ve Bosingwa’yı çok beğendiği, yerli oyunculardan ise özellikle Yusuf Erdoğan’dan övgüyle bahsettiği belirtildi.

Halilhodzic’in Yusuf Erdoğan için, "Geleceğin yıldızı olacak. Çok değerli bir oyuncu. Özel yetenekleri var" değerlendirmesinde bulunduğu, Olcan ve Özer için de olumlu yorumlar kullandığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler