Halilhodzic ne zaman geliyor?

Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, yeni teknik direktörlerinin 13 Temmuz'da Trabzon'da olacağını bildirdi.Gürdal, daha önce açıkladıkları gibi yeni teknik direktörlerinin gelişi konusunda bir değişiklik olmadığını ifade ederek, "1

Halilhodzic ne zaman geliyor?

Trabzonspor Kulübü Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Burak Gürdal, yeni teknik direktörlerinin 13 Temmuz'da Trabzon'da olacağını bildirdi.

Gürdal, daha önce açıkladıkları gibi yeni teknik direktörlerinin gelişi konusunda bir değişiklik olmadığını ifade ederek, "13 Temmuz'da Trabzon'da olacak. Kısa süre içerisinde teknik direktörümüzü açıklayacağız" dedi.

Trabzonspor'u yeni sezonda Cezayir Milli Takımı Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç'in çalıştırması bekleniyor.

Bu arada, Trabzonspor'un yeni sezon öncesi yurt dışı kampı da netleşti. Bordo-mavili takımın 19 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Avusturya'nın Tirol kentinde kamp gerçekleştireceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor