Halilhodzic ne yapacak? Sıkıntı var...

Trabzonspor'da Fenerbahçe hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ise ilk 11'ini belirlemeye çalışıyor. Ancak milli maç arası nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Tam takım halinde çalışamayan bordo-mavili takımda Boşnak hocanın henüz sahaya nasıl b

Halilhodzic ne yapacak? Sıkıntı var...

Trabzonspor'da Fenerbahçe hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Vahid Halilhodzic ise ilk 11'ini belirlemeye çalışıyor. Ancak milli maç arası nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Tam takım halinde çalışamayan bordo-mavili takımda Boşnak hocanın henüz sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağına karar veremediği, cumartesi gününe kadar yapılacak antrenmanlar sonrası takım kurgusunu netleştireceği öğrenildi. Vahid hocanın gözünün üstünde olduğu isimler ise Cardozo ile Bosingwa. İki yıldız, kondisyon yüklemeye başladı.

CONSTANT HAZIR

Son karar sağlık ekibinin raporuna göre verilecek. İki ismin de oynama ihtimalinin şu an yüzde 50 olduğu belirtiliyor. Milli takımdan sakatlığı nedeniyle erken dönen Constant'ın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Waris, Yatabare, Belkalem, Medjani, Onur ve Yusuf'un da milli takımlardan dönmesini bekleyen Halilhodzic, bu oyuncuların katılımıyla yapacağı taktik çalışmalarında Fenerbahçe'ye karşı oyun planını da belirleyecek.

GERGİNLİKTEN KAÇ

Boşnak teknik adam dün gerçekleştirilen antrenman öncesi bir toplantı yaparak, futbolcularını maç içerisinde oluşabilecek gergin ortamlarda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Fenerbahçe'nin hücumda süratli ve tehlikeli oyunculara sahip olduğunu da vurgulayan Halilhodzic'in, savunma oyuncularından ilk toplara çabuk basmalarını ve hızlı ataklara fırsat vermemelerini istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor