Halilhodzic mesajı verdi

Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nı son 16'ya çıkararak başarı kaydeden Cezayir Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Cezayir Futbol Federasyonu'nun resmi sitesi aracılığıyla veda mesajı verdi.Ülke büyüklerine, federasyona ve taraftarlara destekleri iç

Halilhodzic mesajı verdi

Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'nı son 16'ya çıkararak başarı kaydeden Cezayir Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Cezayir Futbol Federasyonu'nun resmi sitesi aracılığıyla veda mesajı verdi.

Ülke büyüklerine, federasyona ve taraftarlara destekleri için teşekkürlerini bildiren deneyimli teknik adam, bu süreçte yaşadıklarını hayatı boyunca unutmayacağını söyledi.

Halilhodzic veda yazısında sadece medyaya olumsuz not verdi. Kendisi ve ailesi hakkında asılsız haberlerin yapıldığı medyanın bu tavrını asla unutmayacağını söyleyen tecrübeli hoca, görevi esnasındaki tek pürüzün bu olduğunu söyledi.

Vahid Halilodzic yeni sezonda büyük bir ihtimalle Trabzonspor'un başında görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor