Halilhodzic kimleri seçecek?

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşması rövanş maçında karşılaşacağı Rostov karşısına nasıl bir 11'le çıkacağı merakla bekleniyor.Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ilk maçta forma şansı verdiği Bosingwa ve Constant rövanş maçında

Halilhodzic kimleri seçecek?

Trabzonspor'un yarın akşam UEFA Avrupa Ligi Play-off karşılaşması rövanş maçında karşılaşacağı Rostov karşısına nasıl bir 11'le çıkacağı merakla bekleniyor.

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ilk maçta forma şansı verdiği Bosingwa ve Constant rövanş maçında forma giyemeyecekler.

Sakatlığı bulunan Bosingwa ve gribal enfeksiyon geçiren Constant Trabzon’da bırakılırken, bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Onur, Aykut Demir, Mustafa, Belkalem, Musa, Medjani, Sefa, Fatih, Soner, Yusuf, Cardozo 11’i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor ile Rostov arasındaki UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş mücadelesi yarın saat 20.00’de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler