Halilhodziç kimi Kayseri'ye götürmedi?

Trabzonspor’un yarın deplasmanda Kayserispor Erciyesspor ile oynayacağı  maç kafilesine Cardozo dahil edilmedi.Bordo mavili kafile, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için, THY’ye ait tarifeli uçakla ile

Halilhodziç kimi Kayseri'ye götürmedi?

Trabzonspor’un yarın deplasmanda Kayserispor Erciyesspor ile oynayacağı  maç kafilesine Cardozo dahil edilmedi.

Bordo mavili kafile, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçı için, THY’ye ait tarifeli uçakla ile Kayseri’ye hareket etti. Kafilede, 22 futbolcu, teknik heyet, yöneticiler, basın mensupları ve taraftarlar yer aldı.

Bordo-mavili kafilede Cardoza, Bosingwa, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Bourceanu sakatlıklarından dolayı kafile de yer almazken, Sefa Yılmaz geçen yıldan cezalı olduğu için kadroya alınmadı.

Trabzonspor’a büyük umutlarla alınan golcü futbolcu Oscar Cardozo, Kayseri Erciyes kadrosuna alınmaması kafalarda soru işareti bıraktı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor