Halilhodziç kılıcı eline aldı(!)

Trabzonspor teknik direktörü Vahid  Halilhodziç kadroyu 23 e indirecek. Boşnak teknik direktör bu  günkü antreman öncesi saha içinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda kadroyu 23 e düşüreceğinin sinyalini verdi.  Halilhodziç saha içinde yaptığı toplantıda

Halilhodziç kılıcı eline aldı(!)

Trabzonspor teknik direktörü Vahid  Halilhodziç kadroyu 23 e indirecek. Boşnak teknik direktör bu  günkü antreman öncesi saha içinde futbolcularıyla yaptığı toplantıda kadroyu 23 e düşüreceğinin sinyalini verdi.  Halilhodziç saha içinde yaptığı toplantıda  “ben  23 kişiyle çalışırım “şeklinde bir ifade kullanması üzerine gözler takımda kalan ve Avusturya kampından beklenini veremeyen bazı futbolculara çevrildi .

  Avusturya kampı sonrası Trabzon’da yapılan ilk çalışma öncesinde Boşnak teknik adam 7 futbolcu Colman, Celustka, Bamba, Kadir Keleş, Turgut Doğan, Barış Memiş,ve Emre Güral’daan takım bulmalarını istedi .

Ancak gözden çıkarılan futbolcuların bu isimlerle sınırlı olmadığı da hocanın saha içinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda ortaya çıktı .

Halilhodziç’in Orduspor’dan transfer edilen Anıl Taşdemir,’in yanı sıra Mustafa Akbaş,Ferhat Yazgan,Aykut Demir,Soner Aydoğdu ve Batuhan’ı da gözden çıkardığı iddia edildi .

Halilhodziç’in yönetimden  bu futbolcuları takasta kullanmalarını ve yahutta kiralanmalarını isteyecek.Boşnak teknik adamın son formülü ise bu futbolcuları takımdan göndermek yerine , bir başka hoca nezaretinde takımdan ayrı çalışma yapmalarını istemesi bekleniyor

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler