Halilhodzic herşeyi düşünüyor!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması Trabzonspor açısından büyük önem taşıyor.Bordo - mavili futbolcular da, takımın bu sezon ki hedeflerinin anlamda aynası niteliğini taşıyan karşılaşm

Halilhodzic herşeyi düşünüyor!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşması Trabzonspor açısından büyük önem taşıyor.

Bordo - mavili futbolcular da, takımın bu sezon ki hedeflerinin anlamda aynası niteliğini taşıyan karşılaşmanın öneminin farkında. Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'de oyuncularının hem fiziksel hem de mental olarak hazırlıyor.

Oyuncularına sahada savaşmaları emrini veren Boşnak Hoca, Fenerbahçe'yi devirmek için de bütün planlarını hazırlıyor. Halilhodzic'in planları arasında Paraguaylı oyuncu Oscar Cardozo ile birlikte Gineli oyuncu Kevin Costant ve gurbetçi yıldız Mehmet Ekici önemli bir yere sahip.

Ayrıca Halilhodzic'in Yunan oyuncu Papadopoulos'a da bu maçta görev verebileceği ve ona da çok güvendiği belirtiliyor. Tücrübeli teknik adamın henüz takımla birlikte antrenmana çıkmayan Waris konusunda kararsız olduğu ifade edilirken, Yatabare'yi ise yedek soyunduracağı dillendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor