Halilhodzic geldi, iddialar başladı!

Transfer döneminin başlaması ile birlikte dış basının sürekli Trabzonspor için yeni transfer iddiası ortaya atma furyasında yeni bir döneme girildi. Halilhodzic'in Cezayir Milli takımını çalıştırması nedeniyle Cezayirli futbolcuların ismi sıkça Trabzonspo

Halilhodzic geldi, iddialar başladı!
Transfer döneminin başlaması ile birlikte dış basının sürekli Trabzonspor için yeni transfer iddiası ortaya atma furyasında yeni bir döneme girildi.
 
Halilhodzic'in Cezayir Milli takımını çalıştırması nedeniyle Cezayirli futbolcuların ismi sıkça Trabzonsporla anılırken şimdi de Fransız futbolcuların isimleri gündeme gelmeye başladı. Fransa'da hatırı sayılır derecede ünü olan Halilhodzic'in bordo mavili takıma gelmesi ile Fransız basınında Valbuena ve Gignac iddialarının çıkması bir oldu.
 
 Fransız Goal dergisi,  bordo-mavililerin rotasını yeniden Marsilyalı Pierre Gignac'a çevirdiğini yazdı. Dergi, Halilhodzic'in golcü oyuncuyu ikna etmek için bizzat görüştüğünü belirtti. Tecrübeli hocanın, Gignac'ı Trabzonspor'a davet ettiği ve ikna etmeye çalıştığı ifade edildi. Goal, Marsilya'nın daha önce Trabzon'un 3.5 milyon euro teklifini kabul ettiğini, ancak Gignac'ın bordo-mavili takıma gitmeyi reddettiğini vurguladı. 
 
Haberde, Vahid Halilhodzic'le görüşmesinin ardından Gignac'ın Trabzonspor'a 'evet' demesi halinde transferin gerçekleşebileceği kaydedildi. 
 
VALBUENA İDDİASI
 
Yine Fransız basınında çıkan bir başka habere göre ise Marsilya'dan ayrılacak olan Valbuena'nın Halilhodzic aracılığıyla Trabzon'a gelebileceği iddiaedildi.
 
Ancak bu iki iddia da Trabzonspor cephesinden doğrulanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor