Halilhodzic futbolcuları fırçaladı

Fırtına'nın teknik patronu, öğrencilerini eleştirerek, “Siz bir maçta alınan güzel sonuçla yetiniyorsunuz. Önemli olan her hafta biraz daha üzerine koyarak gitmek, istikrarlı performans sergilemektir” uyarısında bulundu.Vahid Halilhodzic, takımla yaptığı

Halilhodzic futbolcuları fırçaladı

Fırtına'nın teknik patronu, öğrencilerini eleştirerek, “Siz bir maçta alınan güzel sonuçla yetiniyorsunuz. Önemli olan her hafta biraz daha üzerine koyarak gitmek, istikrarlı performans sergilemektir” uyarısında bulundu.

Vahid Halilhodzic, takımla yaptığı son toplantıda oyuncularını fırçaladı. Her zaman istikrarlı bir performans beklediğini dile getiren Vahid hoca, “Ancak siz bir iki maç iyi oynamakla yetiniyorsunuz. Güzel bir sonuç alınca, form yeniden düşüyor. Böyle bir şeyi kabul edemem. Benim beklentim, formunuzun her geçen hafta daha iyiye doğru gitmesi. Bir maç çok iyi, sonra kötü, sonra biraz daha iyi... Bu şekilde devam etmemeli” uyarısında bulundu. Halilhodzic, yıldız futbolculara çok güvenilmemesi gerektiğinin de altını çizdi.

Deneyimli teknik adam, “Evet, çok kaliteli oyunculara sahibiz. Ama maç kazanmak için sadece onların bir şeyler yapmasını beklemeyin. Önemli olan yıldızlar sayesinde kazanmak değil, sistemi oturtarak takım halinde galibiyet için çabalamaktır. Maalesef şu anda biz bunu yapamıyoruz”  fadelerini kullandı. Halilhodzic, Kasımpaşa maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu hatırlatarak, “Ligde galip gelememiş olmamız büyük başarısızlık. Kasımpaşa güçlü bir rakip ancak artık 3 puana uzanmamız şart. Taraftarımızın önünde kazanmak zorundayız. Aksi takdirde zirveden iyice uzaklaşacağız ve durumumuz kötü bir hâl alacak. Herkes bunu bilsin” diyerek bir anlamda son uyarısını yapmış oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor