Halilhodzic dediğini yaptı!

UEFA Avrupa Ligi L grubunda bu akşam Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan Trabzonspor - Lokeren karşılaşmasının ilk 11'leri belli oldu.Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic dün düzenlediği basın toplantısında söylediği gibi ilk 11'de sahaya

Halilhodzic dediğini yaptı!

UEFA Avrupa Ligi L grubunda bu akşam Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak olan Trabzonspor - Lokeren karşılaşmasının ilk 11'leri belli oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic dün düzenlediği basın toplantısında söylediği gibi ilk 11'de sahaya çift forvetle çıkacak. Hucum hattında Yatabare ve Cardozo'yu beraber oynatacak olan boşnak teknik adam bu ikilinin arkasında Waris, Mehmet Ekici ve Costant'a şans verecek. 

SOL BEKTE ZEKİ!

Yaşanan sakatlıkların etkisiyle tecrübeli teknik adamı en çok sıkıntıya sokan bölge olan sol bekte Zeki Yavru ilk 11'de forma şansı buldu. Ayrıca sağ bekte Bosingwa'ya şans veren Halilhodzic defansın ortasında ise Belkalem ve Papadapoulos'a formayı verdi. Defansın önünde ise Medjani oynayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler