Halilhodzic böyle çıldırdı!

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic, Fenerbahçe maçlarında galibiyetle tanışamadı.Geçen sezon öncesi kulüp başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu döneminde, bordo-mavililer deplasmanda berabere kalarak sahasında h

Halilhodzic böyle çıldırdı!

Trabzonspor'da kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve teknik direktör Halilhodzic, Fenerbahçe maçlarında galibiyetle tanışamadı.

Geçen sezon öncesi kulüp başkanlığına seçilen Hacıosmanoğlu döneminde, bordo-mavililer deplasmanda berabere kalarak sahasında hükmen mağlup olmuştu.

Halilhodzic'in görev yaptığı 2005-2006 döneminde de bordo-mavililer, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almıştı.

Böylece Hacıosmanoğlu ve Halilhodzic, Fenerbahçe karşısında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile galibiyet sevinci hiç yaşayamadı.

- Halilhodzic'in yan hakeme tepkisi

Karşılaşmanın 15. dakikasında teknik direktör Vahid Halilhodzic, yedek kulübesindeki yerinden ayrılarak yardımcı hakem Serkan Ok'a, sarı-lacivertli takıma ofsayt bayrağı kaldırmadığı gerekçesiyle itiraz etti. Bir süre itiraz eden Halilhodzic'i teknik heyet sakinleştirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler