Halilhodzic biz anlamıyor muyuz?

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzonspor’un çiçeği burnunda yeni hocası Vahid Halilhodzic her seferinde yapmış olduğu açıklamalar ile tepkiyi üzerine çekse de tam manası ile ne anlatmak istediği Trabzonspor camiası tarafından anlaşılmadığı gözüküyor. Tek

Halilhodzic biz anlamıyor muyuz?

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzonspor’un çiçeği burnunda yeni hocası Vahid Halilhodzic her seferinde yapmış olduğu açıklamalar ile tepkiyi üzerine çekse de tam manası ile ne anlatmak istediği Trabzonspor camiası tarafından anlaşılmadığı gözüküyor. Teknik adam son açıklamasında takım 3 ile 6 ay arasında hazır olacağını belirtti. Halilhodzic, “ Kampa getirdiğim oyuncular tam manası ile Trabzonspor camiasının bende beklentilerini getirecek oyuncular değildi. Oraya getirdiği kadro Ligin tipinde oynaya bilecek bir kadro idi. Fakat benim kurduğum bu karda şampiyonlar liginde oynaya bilecek bir kadro ligde de başarılar sağlar.”dedi

Halilhodzic, “ İyi oyuncular transfer ettik. Yerli ve yabancılar iyi olduğunu sizlere söyleye bilirim. İnanılmaz şekilde hızlı gerçekleşti bu transferler. Takımızın kalite olarak daha yükseğe çekecek transferler. Benden önce yapılan transferler kesinlikle transfer değildir. 2’nci ligden aldığınız bir kişi transfer gibi göstermezsiniz. Bu takımın tam anlamıyla 3 yada 6 ayda hazır olacak. Milyarder de olsanız bunu başaramazsınız.”ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor dün Avni Aker’de oynadığı karşılaşma sonrası Halilhodzic bu açıklamalara yer verirken Trabzonspor’un eski transferlerine boş yere para verilmiş imasında bulunmuş oldu. Peki, Cami ondan ne bekliyor.

Bordo Mavili taraftarlar teknik adamdan başarılı bir Trabzonspor istiyor ve lig sonunda şampiyon olmuş bir takım ligde başarılar sağlamış ve Avrupa’da başarılar yapmış bir kadro istiyor. Teknik adamın bu açıklamaları ise bu başarının kolay olmayacağının altını çiziyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor