Halilhodzic başarının sırrını verdi

Cezayir Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na renk kattıktan sonra Avrupa'nın dev kulüplerinin teklifini elinin tersiyle itip, Trabzon'a verdiği sözü tutan teknik direktör Vahid Halilhodzic, başarısının sırrını açıkladı.Disiplinli çalışmanın meyvelerini dev tu

Halilhodzic başarının sırrını verdi

Cezayir Milli Takımı'yla Dünya Kupası'na renk kattıktan sonra Avrupa'nın dev kulüplerinin teklifini elinin tersiyle itip, Trabzon'a verdiği sözü tutan teknik direktör Vahid Halilhodzic, başarısının sırrını açıkladı.

Disiplinli çalışmanın meyvelerini dev turnuvada aldıklarını belirten Boşnak hoca, "Cezayir Milli Takımı başına geldiğimde Afrika takımları içerisinde 11. sıradaydık. Bugün 1. sıraya ulaşmış durumdayız. FIFA'da ise 52.'ydik. Elde ettiğimiz sonuçlar sonrasında artık Cezayir 12. durumda.

Bu başarının arkasında disiplinli bir çalışma var. Aynı grafiği Trabzonspor'da da göstermemiz şart. Bunun için ekibimle birlikte uyum yakalamalıyız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor