Halil ve Volkan Şen ayrı çalıştı

Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sakatlığı geçen Glowacki takımla çalışırken hafif sakatlığı bulunan Halil ve Volkan Şen ise ayrı çalıştı.Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Tr

Halil ve Volkan Şen ayrı çalıştı

Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da sakatlığı geçen Glowacki takımla çalışırken hafif sakatlığı bulunan Halil ve Volkan Şen ise ayrı çalıştı.

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sabah kondisyon salonunda çalışan bordo-mavililer, akşam ise sahada antrenman gerçekleştirdiler.

Hafif sakatlığı bulunan Halil kondisyon salonunda çalışırken Volkan Şen, takımdan ayrı koşu yaptı. Geçen haftaki Samsunspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Glowacki ise takımla birlikte çalışmalara başladı.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda pas çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor