Halil Kaçan Gollere Ne Dedi ?

Trabzonspor'un forveti Halil Altıntop, Kasımpaşa maçında kaçırdığı pozisyonları ve galibiyeti değerlendirdi. Halil, "Önemli olan geçen haftadan sonra kaybettiğimiz puanları telafi etmekti. Çok iyi bir maç çıkardık. İyi hazırlandık, hocamızın bizden istedi

Halil Kaçan Gollere Ne Dedi ?

Trabzonspor'un forveti Halil Altıntop, Kasımpaşa maçında kaçırdığı pozisyonları ve galibiyeti değerlendirdi.

 
Halil, "Önemli olan geçen haftadan sonra kaybettiğimiz puanları telafi etmekti. Çok iyi bir maç çıkardık. İyi hazırlandık, hocamızın bizden istediklerini elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. 1-0'dan sonra oyunu rahatlatamadık. Öyle pozisyonlara girmek, coşku ve inançla oynamak da önemli. Daha fazla gol atabilirdik ama olmadı. Önemli olan 3 puandı umarım böyle devam ederiz. Atmak mı zor, kaçırmak mı zor bilemiyorum. Devreye girmeden komik bir pozisyon vardı. Topun oraya gideceğini biliyordum ama öne mi gittim, geride mi kaldım bilemiyorum. Maalesef atamadım. Isaksson'dan seken topun da oraya düşeceğini biliyordum. Kafayla vurum ama durup indirsemiydim bilemiyorum. Kazandığımız için mutluyum. Ateşim vardı geçen hafta kendimi iyi hissettim. Eksiklerim olduğumu düşünüyorum, haftalar geçtikçe bunları kapatacağımı düşünüyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor