Halil: Derbi gününü iple çekiyorum

Trabzonsporlu Halil, Türkiye'ye gelip yeni sayfa açtığını söylerken, "Hayalim İstanbul'da derbi maça çıkmak" dediFutbol yaşantısına Almanya'da gurbette başlayan ve büyük başarılara imza attıktan sonra tercihini ilk kez ülkesinden yana kullanıp Trabzon'un

Halil: Derbi gününü iple çekiyorum

Trabzonsporlu Halil, Türkiye'ye gelip yeni sayfa açtığını söylerken, "Hayalim İstanbul'da derbi maça çıkmak" dedi

Futbol yaşantısına Almanya'da gurbette başlayan ve büyük başarılara imza attıktan sonra tercihini ilk kez ülkesinden yana kullanıp Trabzon'un yolunu tutan Halil Altıntop, "Benim için yeni bir sayfa açıldı. Şimdi o sayfayı doldurmam lazım" dedi.

Halil, Almanya'da önemli başarılar elde ettiğini ancak bunların altına sığınamayacağını belirterek, "Kendi ülkemde büyük bir takımda futbol yaşantıma devam ediyorum. Sessiz ve sakinim. Bu benim karakterim, ailemden aldığım bir terbiye. Beni ilk gören herkes soğuk bir insan diyebilir ama bu benim yapım. Asla soğuk bir insan değilim" diye konuştu.

Futbolcunun disiplinli ve kuralcı olması gerektiğini anlatan Halil, "Kurallara uymalıdır, ahlaklı olmalıdır. Davranışları ve hareketleri ile takım arkadaşlarına örnek olmalıdır. Teknik adamla futbolcu arasında mesafe olmalıdır. Hırçın ve kuralsız oyuncu ne kadar yıldız olursa olsun ömrü kısa olur. Yani yıldızının ışığı uzun sürmez" diyerek anlamlı mesajlar verdi.

Hayalinin Türkiye'de derbi oynamak olduğunu söyleyen Halil, "İstanbul'da bir derbi maçta oynayacağım günü iple çekiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor