Halil: Attığım golü abartmayın!

Trabzonspor'un Antep'te 3 puanı almasını sağlayan Halil Altıntop, maç sonrası konuştu.Halil "O kadar abartmaya gerek yok ama bizim için 3 puan çok önemliydi. Geçen hafta Bursa'da puan kaybettik bunlar Trabzonspor'a yakışmayan skorlar onun için bizim için

Halil: Attığım golü abartmayın!

Trabzonspor'un Antep'te 3 puanı almasını sağlayan Halil Altıntop, maç sonrası konuştu.

Halil "O kadar abartmaya gerek yok ama bizim için 3 puan çok önemliydi. Geçen hafta Bursa'da puan kaybettik bunlar Trabzonspor'a yakışmayan skorlar onun için bizim için önemliydi galibiyet.

Takım oyuncusuyum daha çok normalde takım olarak çalışmayı düşünüyorum. Ben yokken Burak atıyor zaten yani bence kimin atması değil önemli olan takım olmak çok önemli" dedi.

Halil, Şampiyonlar Ligi maçında CSKA Moskova ile Trabzon'da oynanacak olan maçla ilgili ise, "Zaten ilk maça baktığımızda Moskova'da çok kötü bir skor aldık hak etmediğimiz bir skordu. İleriye baktığımızda gruptan çıkmamız gerekiyorsa evimizde bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor.

Bu son dakika gollerinin takıma özellikle büyük katkılar vereceğini düşünüyorum. Umarım Burak gibi önemli futbolcular geri döner de eksikliğini hissetmeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler