Halil Altıntop'a yıldızlı pekiyi

Bordo-mavili formayı ilk 11'de sırtına geçiren gurbetçi futbolcu maç boyunca üstün mücadelesi ile alkışlandı.Trabzonspor'un yeni transferi Halil Altıntop, Athletic Bilbao karşısında ilk kez ilk 11'de oynamanın mutluluğunu yaşadı. Teknik direktör Şenol Gün

Halil Altıntop'a yıldızlı pekiyi

Bordo-mavili formayı ilk 11'de sırtına geçiren gurbetçi futbolcu maç boyunca üstün mücadelesi ile alkışlandı.

Trabzonspor'un yeni transferi Halil Altıntop, Athletic Bilbao karşısında ilk kez ilk 11'de oynamanın mutluluğunu yaşadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Benfica ile oynanan Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu karşılaşmalarında yedek soyundurduğu gurbetçi futbolcu, forvette Henrique ile birlikte görev yaparken, Burak'ın 6'ncı dakikada gördüğü kırmızı kart sonrası sağ kanada yakın oynadı. Defansif anlamda çok iyi bir mücadele gösteren, fırsat bulduğunda hücuma destek veren Halil, performansı ile sınıfı geçti. Cezalı Adrian ve Zokora'nın yokluğunda kadroda revizyona giden Şenol Güneş, savunmanın sağında Mustafa Yumlu'ya görev verirken, orta sahadaki boşluğu Serkan Balcı ve Alanzinho ile doldurmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor