Halil Altıntop'a öğrenci dopingi

 Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Halil Altıntop, Araklı ilçesi Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerle yemekte bir araya gelen Halil Altıntop öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirirken, Fenerbahçe maçı öncesi öğrencil

Halil Altıntop'a öğrenci dopingi

 

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Halil Altıntop, Araklı ilçesi Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri ile buluştu. 

Öğrencilerle yemekte bir araya gelen Halil Altıntop öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirirken, Fenerbahçe maçı öncesi öğrenciler Halil Altıntop’a moral ve destek verdiler.

Araklı Bereketli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürü Ali Şengün okullarında 10’u Van’daki deprem bölgesinden gelen öğrenci olmak üzere toplam 200 öğrenci bulunduğunu belirterek, Halil Altıntop ile bir araya gelmelerinin kendilerin büyük gurur ve mutluluk verdiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler