Halil Altıntop orta sahaya...

Athletic Bilbao ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesi kadro kurmakta zorluk çeken Şenol Güneş'in Halil Altıntop'u orta sahada oynatacağı ileri sürüldü.Trabzonspor'un rövanş öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’i hayli sıkıntılı bir süreç bekl

Halil Altıntop orta sahaya...

Athletic Bilbao ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı öncesi kadro kurmakta zorluk çeken Şenol Güneş'in Halil Altıntop'u orta sahada oynatacağı ileri sürüldü.

Trabzonspor'un rövanş öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’i hayli sıkıntılı bir süreç bekliyor. Zira deneyimli antrenör yine zorunlu değişiklikler yapmak durumunda kalacak. Çünkü İstanbul’daki Athletic Bilbao randevusunda da cezalı durumdaki Adrian, Colman ve Burak Yılmaz forma giyemeyecek. Bu nedenle sahaya çıkacak 11’in de, bu 11’in kurgusunun da yeniden yapılandırılması söz konusu. Güneş, önceliği orta alana veriyor ve Adrian ile Colman’ın boşluğunu doldurmaya çalışıyor. Bu konuda Trabzonspor’un hocasının en önemli alternatifi Halil Altıntop. Daha çok kesici özelliği ile ön plana çıkan Zokora’nın yanında gurbetçi futbolcuyu oynatmayı düşünen Şenol Güneş’in taktik provalarda bunu deneyeceği edinilen bilgiler arasında.

Serkan yerine dönüyor

Burak Yılmaz’ın yokluğunda takımın hücum gücü de yara alacak. İspanya’daki maçın 5. dakikasında oyundan atılan genç yıldızın yerine Pawel Brozek’in ilk 11’e dönmesi kesin görünüyor. Savunma hattında ise sağ kanatta aksayan Mustafa’nın yerine Serkan Balcı’nın tekrar eski bölgesinde boy göstereceği bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş, ilk 11’i ve sistemi ile ilgili son kararı maç sabahı verecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor