Halil Altıntop ne dedi ?

Orduspor maçı öncesinde kendisinden çok şey beklenen Halil Altıntop, yaptığı açıklamada, “Ligin son maçında deplasmanda oynadığımız maçta her ne kadar sahaya istediğimiz oyunumuzu yansıtamasak ta sahadan bir puanla ayrıldık" dedi. Halil Altıntop, "Bu karş

Halil Altıntop ne dedi ?

Orduspor maçı öncesinde kendisinden çok şey beklenen Halil Altıntop, yaptığı açıklamada, “Ligin son maçında deplasmanda oynadığımız maçta her ne kadar sahaya istediğimiz oyunumuzu yansıtamasak ta sahadan bir puanla ayrıldık" dedi.

 

Halil Altıntop, "Bu karşılaşmasının iki takım içinde zor geçeceğini zaten biliyorduk. Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında oyuna konsantre olamadık. Daha sonra toparlasak da gol atma becerisi gösteremedik ve nitekim ligin son 90 dakikasından bir puan alarak ligi iki puan kayıpla kapatmanın üzüntüsünü yaşıyoruz" diye konuştu.

 

Söyleyecek fazla bir şeyin olmadığını ifade eden Altıntop ,". 3 puan istedik ama maalesef alamadık. Süper Finali bekliyoruz. Umarım istediğimiz hedefimize ulaşır taraftarlarımızın gönlünü alırız” diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor