Halil Altıntop konuştu..

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Lille ile evinde berabere kalan Trabzonspor'un milli golcüsü Halil Altıntop maç sonunda açıklamalarda bulundu.."Maçın son dakikalarında sakatlığım yoktu. Yorulmuştum ve uzatma dakikalarında zaman geçirmek istedim. Hocama da sö

Halil Altıntop konuştu..

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Lille ile evinde berabere kalan Trabzonspor'un milli golcüsü Halil Altıntop maç sonunda açıklamalarda bulundu..

"Maçın son dakikalarında sakatlığım yoktu. Yorulmuştum ve uzatma dakikalarında zaman geçirmek istedim. Hocama da söyledim kalan dakikalarda istediğim gibi faydalı olamayacaktım. Ben takım oyuncusuyum. Herkes beni golcü olarak biliyor ama maçları izlediklerinde orta sahaya doğru oynuyorum. İkinci yarı iyi bir performans sergiledim. En kısa zamanda gerçek takım olacağız. Pozisyonumuz çok iyi, her şey bizim elimizde, iyi değerlendirirsek gruptan çıkabiliriz. Hatalar olmasa bazı şeyler tartışılmayacak, bu da futbola zevk veriyor. İlk yarıda gözümüzde Lille’i büyüttük ama golden sonra anladık ve kendimize geldik, iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. 1 puandan dolayı mutluyuz.

Hamit ile maçtan sonra konuşamadım ama maçtan önce konuştuk. Hocasının kendisine şans verebileceğini söyledi. Koskoca Real Madrid’de kardeşimin oynaması gurur veriyor. Onun oynaması adına sevindim ancak sakatlıktan kurtulduğu için ayrı bir mutluyum. Çok zor günler geçirdi ve sakatlığının geçmesi için çok çaba sarf etti"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor