Halil Altıntop ilk 3 puanı aldı

Almanya Bundesliga üçüncü hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt ile Augsburg karşı karşıya geldi.Commerzbank Arena'da oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe'nin düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 1-0'lık skor ile Au

Halil Altıntop ilk 3 puanı aldı

Almanya Bundesliga üçüncü hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt ile Augsburg karşı karşıya geldi.

Commerzbank Arena'da oynanan ve Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe'nin düdük çaldığı karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan taraf 1-0'lık skor ile Augsburg oldu.

Konuk takıma galibiyeti getiren tek golü 49. dakika Raul Bobadilla kaydederken, ev sahibi Eintracht Frankfurt ise kendi sahasında 90 dakika boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Augsburg, ligdeki ilk galibiyetine imza atararak puanını 3'e yükseltirken, Eintracht Frankfurt ise 4 puanda aldı.

Öte yandan Augsburg forması giyen Halil Altıntop, mücadele ilk 11'de başladı ve karşılaşmanın 73. dakikasında yerini Markus Feulner'e bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler