Haksızlıklara Güneş ne yapsın!

Trabzonspor'un uzun süre kalesini koruduğu dönemde 6 şampiyonluğu da yaşayan ancak teknik direktörlük kariyerinde bordo-mavili takım ile şampiyonluk göremeyen Şenol Güneş, 1995-96 ve 2004-2005 sezonunda olduğu gibi yine sarı-lacivertli takım karşısında mu

Haksızlıklara Güneş ne yapsın!

Trabzonspor'un uzun süre kalesini koruduğu dönemde 6 şampiyonluğu da yaşayan ancak teknik direktörlük kariyerinde bordo-mavili takım ile şampiyonluk göremeyen Şenol Güneş, 1995-96 ve 2004-2005 sezonunda olduğu gibi yine sarı-lacivertli takım karşısında mutlu sona ulaşamadı.

İlk olarak teknik direktör Şenol Güneşle 1995-96 sezonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı yapan Trabzonspor, 31. haftaya kadar liderliği götürmüştü. Ancak 32. hafta sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan bordo-mavililer, ligi 84 puan toplayan Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 82 puanla şampiyonluğu rakibine kaptırmıştı.

Trabzonspor, söz konusu sezonda 82 puan toplayarak lig tarihinin en fazla puanını teknik direktör Şenol Güneş ile elde etmesine karşın ipi göğüsleyen taraf olamamıştı.

Daha sonra 2004-2005 sezonun devre arasında göreve gelen Güneş ile bordo-mavili takım, 80 puan toplayan Fenerbahçe'nin arkasında 77 puanla ligi ikinci sırada bitirerek yine şampiyonluk başarısı gösterememişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler