Hakkarigücü'nün kadın oyuncuları

TÜRKİYE Kadınlar 2'nci Futbol Ligi’nde yarın Bursa’da Vatanspor ile karşı karşıya gelecek olan Hakkarigücü takımı Bursa’da büyük ilgi görüyor. Kestel’de konaklayan Hakkarigücü takımına Kestel Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, yemek verildi. Yemeğe İlçe Kay

Hakkarigücü'nün kadın oyuncuları

TÜRKİYE Kadınlar 2'nci Futbol Ligi’nde yarın Bursa’da Vatanspor ile karşı karşıya gelecek olan Hakkarigücü takımı Bursa’da büyük ilgi görüyor. Kestel’de konaklayan Hakkarigücü takımına Kestel Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, yemek verildi. Yemeğe İlçe Kaymakamı Ziya Polat, Belediye Başkanı Yener Acar, İlçe Emniyet Müdürü Bekir Yavaş, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Doğru, KOSAB Başkanı Cem Hısımcıl, Sanayici Muhittin Yalçın, Hakkarigücü spor kadın takımı sporcu ve yöneticileri katıldılar. Yemek sonrası ise futbolculara günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler