Hakim'den Yenice'ye tokat cevap

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen duruşmada öğlen saatlerinde savunmasını tamamlayan Yıldırım'ın ardından sanıklardan İlhan Ekşioğlu, Şekip Mustoroğlu, Cemil Turan ve Mehmet Yenice savunmalarını yaptı.Çağlayan'daki davanın mahkeme başkanı M

Hakim'den Yenice'ye tokat cevap

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edilen duruşmada öğlen saatlerinde savunmasını tamamlayan Yıldırım'ın ardından sanıklardan İlhan Ekşioğlu, Şekip Mustoroğlu, Cemil Turan ve Mehmet Yenice savunmalarını yaptı.

Çağlayan'daki davanın mahkeme başkanı Mehmet Ekici, Fenerbahçeli Mehmet Yenice'nin savunmasına inanmadı ve kahkaha attı.

Mahkeme başkanının sorusu üzerine, "Aracımda yakalanan para benim kendi paramdır. Ganyan bayi işletmecisiyim. Oradan kazandığım paradır. İstanbul'da bir ev almak istedim. Vergisi verilmiş, at yarışından kazandığım paradır. Parayı İlhan Beye bırakacaktım. Uygun bir ev bulursa benim için alacaktı" cevabını verdi. 

Bunun üzerine Mahkeme Başkan Mehmet Ekinci tekrar araya girerek, "Bir kişi ev almaya kalksa bir plan yapar. Sen plan yapmadan 100 bin doları cebine koyup İstanbul'a geliyorsun. Takım elbise almaya giden biri dahi nereden alayım diye hesap yapar. Bu sana mantıklı geliyor mu? Bana mantıklı bir cevap ver ikna olayım" dedi.

Mehmet Yenice ise "Benim İstanbul'da kaldığım bir ev vardı. Ama İlhan Bey 'O ev sana yaramaz, sana başka bir yer bulalım' dedi. Daha önce planım vardı ama o evden vazgeçtim. Plansız yapmadım" diye konuştu. 

Kendisini ve ailesinin mağdur olduğunu ifade eden Yenice, tahliyesine karar verilmesini talep ederek savunmasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler