''Haketmediğimiz bir mağlubiyet''

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, geçtiğimiz pazartesi günü Antalya'da oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçında, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.Beşiktaş maçının yan hakemlerinden Baki Tuncay Akkın'ın, Orduspor'un bariz

''Haketmediğimiz bir mağlubiyet''

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, geçtiğimiz pazartesi günü Antalya'da oynadıkları ve 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçında, hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Beşiktaş maçının yan hakemlerinden Baki Tuncay Akkın'ın, Orduspor'un bariz gol pozisyonunu ofsayt gerekçesiyle kestiğini iddia eden Türkmen, ''Beşiktaş maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Çünkü maç 1-1 iken, iki metre geriden çıkan oyuncuya yardımcı hakem ofsayt kaldırdı. Bu ofsaytın maçın sonucunu etkilediğini düşünüyorum. Ama bunun yanında Beşiktaş önemli bir takım ve önemli oyunculara sahip. Bu sonucu birazda tecrübe doğurdu. Biz ligin yeni bir takımıyız. Takımımız biraz daha tecrübeli olabilseydi buradan galip ayrılmamak için hiçbir neden yoktu. Tecrübe farkı vardı diye düşünüyorum.'' dedi.

Beşiktaş takımına verilen saha kapatma cezası nedeniyle Antalya'da oynanan karşılaşmada cezalandırılan takımın aslında Orduspor olduğunu öne süren Türkmen, ''Beşiktaş'a verilen ceza Orduspor'a verilmiş gibi oldu. Maç sonrası takıma özel uçak tuttum ve Ordu'ya ulaştırdım. Çünkü Perşembe akşamı maçımız var. Sürekli hava değişikliği var. Gerçekten bunlar olumsuz birer etken'' diye konuştu.

"SİVASSPOR MAÇI, BİZİM İÇİN FİNAL NİTELİĞİ TAŞIYOR"
Türkmen, yarın akşam iç sahada oynayacakları Sivaspor maçını, kendileri açısından bir final maçı niteliğini taşıdığını dile getirdi.

Ligde altı haftadır süre gelen kötü gidişata bu maçla son vermek istediklerini vurgulayan Türkmen, '' Sivaspor maçı bizim için tam bir final maçı. Altı haftadır kötü bir gidiş sergiliyoruz. Artık galibiyeti hatırlamamız lazım. Camia, taraftar ve Ordulular olarak kenetlenip bu maçı almamız lazım. Oyuncularımıza ve taraftarımıza güveniyorum. İnşallah 3 puanı alacağız. Zor bir periyota girdik. Sivaspor maçı sonrası Gençlerbirliği karşılaşması var. Sonrasında içeride Galatasaray, dışarıda da Trabzonspor maçı var. Dolayısıyla süreci en az hasarla atlatmamız gerekiyor.'' dedi.

''DEVRE ARASINDA İKİ TRANSFER YAPACAĞIZ''
Ligde üst üste alınan kötü sonuçları kişilere indirgemeyi ''işin kolayına kaçmak'' olarak değerlendiren Türkmen, devre arasında iki önemli transfer yapacaklarını, bu oyuncularında milli takım oyuncusu olacağını söyledi.

Taraftarlara seslenen Türkmen, ''Başarı sabır gerektiriyor. Orduspor olarak her anlamda örnek bir kulüp olacağız. Onun için de çalışıyoruz. Dolayısıyla olumsuz hava yaratmak, olayları kişilere indirgemek doğru değildir. Taraftarın, Orduluların içi rahat olsun. Takım bu sene ilk 10 içinde muhakkak yer alacak. Devre arasında milli takım forması giyen önemli iki oyuncuyu kadromuza dahil edeceğiz. Bu oyuncalardan biri içeriden, biri de dışarıdan olacak'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler