Hakemler yetkilerini abartıyor

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan açıklama yapıldı.Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan açıklamada, sezon başında hakemlerin performansları eleştirilerek, ''Hakemlerimizin, oyun kurallarının kendilerine tanıdığı yetkiyi abartarak kullandığı düşüncesindeyiz'' den

Hakemler yetkilerini abartıyor

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan açıklama yapıldı.

Kulüpler Birliği Vakfı'ndan yapılan açıklamada, sezon başında hakemlerin performansları eleştirilerek, ''Hakemlerimizin, oyun kurallarının kendilerine tanıdığı yetkiyi abartarak kullandığı düşüncesindeyiz'' denildi. 

Kulüpler Birliği Vakfı, Spor Toto Süper lig'de yaşanan hakem hatalarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: 

''Büyük sıkıntılar ile başladığımız 2011-2012 futbol sezonunun hakemlerimiz açısından da yoğun hatalar ile başlayıp devam ettiği kanaatindeyiz. Üzülerek belirtmek isteriz ki; hakemlerimizin, oyun kurallarının kendilerine tanıdığı yetkiyi abartarak kullandığı düşüncesindeyiz. Futbol oyununun saygın devam etmesi ile hakemlerin teknik kadroları ve oyuncuları sindirmesi anlamına gelen, hatta bazı hakemlerimizin hakarete varan tavırlar sergilemesi birbirleriyle bağdaşmayan iki sonuçtur. 

Unutulmamalıdır ki; çok büyük kitleleri mutlu edebilmek ve futbol oyununun devamlılığını sağlayabilmek için kulüplerimiz çok büyük, hatta bazen altından kalkılamaz fedakarlıklar yapmaktadırlar. Futbolun en önemli unsurlarından olan hakemlerimiz, kendilerine gösterilen güveni futbolun gelişmesi için kullanmaya özen göstermelidir. Kulüpler Birliği Vakfı olarak bizlerin, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılacak görüşmelerin ardından federasyon yetkililerimizin gerekli sağduyuyu göstereceği ve bu konuda kulüplerimiz için gereken adımları atacaklarına dair en ufak bir şüphesi yoktur.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor