"Hakemler kimi isterse o şampiyon olacak"

 Spor yorumcusu Erman Toroğlu, hakemlerin şampiyonu belirlemede etkili olduğuna dikkat çekerek, "Hakemler kimi isterse o şampiyon olacak" ifadesini kullandı. Futbolda yaşanan şiddetle ilgili açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, "Stadyumda küfür edeni kame

"Hakemler kimi isterse o şampiyon olacak"
 Spor yorumcusu Erman Toroğlu, hakemlerin şampiyonu belirlemede etkili olduğuna dikkat çekerek, "Hakemler kimi isterse o şampiyon olacak" ifadesini kullandı.
 
Futbolda yaşanan şiddetle ilgili açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, "Stadyumda küfür edeni kameralarla yakalayıp atsınlar. Şiddetin önüne geçilmek isteniyorsa bu mutlaka yapılmalı" dedi.
 
"HAKEM HATA YAPABİLİR AMA GÖRDÜĞÜNÜ ÇALMALI"
Kadraj'da maçlarda yapılan hakem hataları da konuşuldu. "Hakemler yüzünden hakem oldum, yine onlar yüzünde bıraktım" diyen Toroğlu, "Hakem hata yapabilir ama gördüğünü çalmalı. Hakem her maça son maçım diye çıkmalı ve kimseyle bir bağı olmamalı" diye konuştu.
 
"TÜRKİYE'DE FUTBOLCU VERDİĞİNİN ÇOK FAZLASINI ALIYOR"
Türkiye'de futbolcuların aldığı ücretlerle ilgili soruları da yanıtlayan Erman Toroğlu, "Türkiye'de futbolcu verdiğinin çok fazlasını alıyor. Özellikle yabancılara çok fazla para veriliyor ve bu paraların çoğu kayboluyor. Ben olsam yabancılara 500 bin Euro'dan fazlasını vermem" görüşünü dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler