Hakemi arayan cezasını çeker

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hafta sonu oynanan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ı aramasının yankıları sürüyor.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören katıldığı bir TV programında bu ko

Hakemi arayan cezasını çeker

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hafta sonu oynanan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ı aramasının yankıları sürüyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören katıldığı bir TV programında bu konu ile ilgili olarak hakemlerin aranmasının doğru olmadığını belirterek, "Futbol içinde yapacağınız her şey 6222’ye girer. Bu konuda savcıların devreye girmesi lazım. Maç öncesi ne kadar iyi niyetle konuşursanız konuşun bir yerlere gider. Yarın başkasını ararlar. Futbolcuyu ararlar. Bunun altından kalkamazsınız” dedi.

HAKEMİ ARAYAN CEZASINI ÇEKER

Demirören, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun bundan sonra da hakemleri arayacağını söylediğinin hatırlatılması üzerine “Hakemleri arayan cezasını alır. Mühim olan camialara bunun hesabını nasıl verirler onu konuşmak lazım.” İfadelerini kullandı.

BEN HAKEMLERE GÜVENİYORUM

Yıldırım Demirören’in değiştirilmesi ile ilgili olarak Yıldırım Demirören, “Bütün alternatifleri düşündük. Ben hakemlerime güveniyorum. Ben de hakemlerle ilgili konuşarak hata yaptım. Herkese söylüyorum yapmayın. Aradım hocam dedi m nasıl hissediyorsun dedim. UEFA’dan da geri adım atmayın dediler. Bizde hakemlerimize güvendiğimiz için devam ettik” şeklinde konuştu.

Ayrıca Demirören hakemlerin telefon numaralarının değiştirilmesi konusunda ise “Hakemlerin telefon numaralarını değiştirtmem” dedi.

MHK BAŞKANINI KULÜPLER Mİ SEÇECEK?

TFF Başkanı yıldırım Demirören kulüpler ile ilgili olarak bir öneri getirdiğini belirterek, “Ben, kulüpler MHK başkanını yapılacak Genel Kurulla seçsin şeklinde bir önerim oldu. Ama Kulüpler anlaşamaz. Anlaşmaları lazım ama çok zor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor