Hakemi aramayan var mı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi hakem Bülent Yıldırım’ı aramasına ilişkin, "Hakemi aramayan başkan var mı?" dedi.Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde karşılaşmanın hakemi Bülent Yı

Hakemi aramayan var mı?

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi hakem Bülent Yıldırım’ı aramasına ilişkin, "Hakemi aramayan başkan var mı?" dedi.

Bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesinde karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ı aramasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu, "Yukarıda Allah var, haksızlığı kime yaparsanız yapın bir gün çıkar. Hakemi aramayan başkan var mı, ben de aradım. Ben, hakemi sabah 11.00’de aradım ve bu açıklamayı da ben yaptım. Ben, hakem arkadaşımıza bir şey söylemedim. Tatil ettiği maçtan önce de hakemi aradım. Allah yardımcınız olsun, iyi bir maç yönetin, adaletli maç yönetin dedim ve Bülent hoca da bana teşekkür etti. Bunların konuşulması lazım, söylenmesi lazım. Hakem arkadaşlarımıza bir şey söylemiyoruz. TFF, hakem arkadaşlarımıza güvence verse bunlar olur mu?" dedi.

"BÜLENT HOCAYA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM"

Anadolu takımları için yanlış bir karar verildiği zaman ses çıkmadığını dile getiren Hacıosmanoğlu, "Kulüp başkanları konuşacak, bizim hakem hatası ile kaybedeceğimiz son maç olacak dedim. Şimdi TV başına oturacağım ve maçı izleyeceğim. Bülent hocaya sonuna kadar güveniyorum ve tatil ettiği maçtan sonra da kendisi ile konuştum ve teşekkür ettim. Sahada iyi oynayan, hak eden takım kazansın. Hakem hatası yaşanmasın ve iyi bir maç olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor