Hakeme Onur tepkisi..

Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelenin 74. dakikasında bir anda saha karıştı.Trabzonspor atağında Sefa, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı, ancak maçın hakemi Halis Özkahya oyunu devam ettirdi. Bunun üzerine Trabzonspor'un Teknik D

Hakeme Onur tepkisi..
Başakşehir ile Trabzonspor arasında oynanan mücadelenin 74. dakikasında bir anda saha karıştı.Trabzonspor atağında Sefa, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı, ancak maçın hakemi Halis Özkahya oyunu devam ettirdi. Bunun üzerine Trabzonspor'un Teknik Direktörü  Halilhodzic'in sahaya kadar girerek Özkahya'ya itiraz etti. Diğer bir itiraz ise bordo-mavili takımın kaptanı Onur Kıvrak'tan geldi.
 
Kaptan Onur Kıvrak da orta sahaya kadar gelerek karara tepki gösterdi.Yaşanan olumsuz  gelişmelerin ardından Özkahya Onur Kıvrak'a sarı kart gösterdi, Vahih Halilhodzic'i ise tribüne gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler