Hakem takdirini rakibe kullandı

Trabzonspor Teknik Direktörü maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Tabi özellikle oyunun başlangıcında düşündüğümüz gibi oyuna başladık gol de bulduk.Kontrollü oynayıp rakibin ataklarında çabuk çıkmayı düşündüğümüz zaman  topları iyi kullandık baz

Hakem takdirini rakibe kullandı

Trabzonspor Teknik Direktörü maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Tabi özellikle oyunun başlangıcında düşündüğümüz gibi oyuna başladık gol de bulduk.

Kontrollü oynayıp rakibin ataklarında çabuk çıkmayı düşündüğümüz zaman  topları iyi kullandık bazen kullanamadık  kullanabilseydik 2. Golü bulsak çok daha rahat  bir maç olabilirdi.

Dolayısıyla daha sonra ev sahibinin kendi sahasında baskılı oynama anlayışını alana kapatarak cevap vermede oldukça başarılıydık ama son dönemde yorulan oyuncular olunca değişiklik yapmak zorunda kaldık ve değişiklik sonrası Adrian’ın sakatlanması orta sahanın biraz dengesini bozdu, ama ona rağmen maçı taşıyabilirdik.

Son bölümlerde hem şanssız hem de haksız goller yediğimizi düşünüyorum ve yediğimiz gollerin ikiside faul verilebilecek pozisyonlardı, benzer pozisyonlarda da zaten hatta çabuk kullanma rakibiydi bamba dışarı çıkmıştı o pozisyonda rakipte bunu çok iyi değerlendirdi tam bamba girdi, giriş pozisyonu alana kadar golü yedik.

Tabi o oyun akışı içerisindeydi ama zaman zaman  hep böyle pozisyonlarda hakem maalesef taktir haklarını hep rakibin lehine kullandı, biz de maç kazanamama baskısı altında gol yedikten sonra biraz daha demoralize olduk onun dışında oyunu taşıyabileceğimiz bir maçtı alınacak bir maçı kaybettik  o yönden üzgünüz." dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor