Hakem golü iptal ettiğine pişman oldu

 Tokat'ta amatör küme maçı final karşılaşmasının son dakikalarında Erbaaspor takımının golü ofsayt kararı nedeniyle iptal edilince sahada gergin anlar yaşandı.  Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Erbaaspor ile Tokat İl Özel İdaresi takımları amatör küme final kar

Hakem golü iptal ettiğine pişman oldu

 

Tokat'ta amatör küme maçı final karşılaşmasının son dakikalarında Erbaaspor takımının golü ofsayt kararı nedeniyle iptal edilince sahada gergin anlar yaşandı. 
 
Gaziosmanpaşa Stadyumu'nda Erbaaspor ile Tokat İl Özel İdaresi takımları amatör küme final karşılaşması maçında karşılaştı. İl Özel İdaresi'nin 1-0 önde götürdüğü maçta son dakikalarda Erbaasporlu futbolcunun attığı gol yan hakemin ofsayt kararı ile iptal edildi. Karara itiraz eden sporcular ve yedek kulübesindeki oyuncalar hakemin üzerine yürüdü.
 
Zor anlar yaşayan hakem kale arkasına doğru koşarak gruptan uzaklaşmaya çalışırken olaya polis ve yöneticiler müdahale etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Erbaaspor Bölgesel Amatör Ligi şansını kaybederken, öfkeli sporcu ve bazı taraftarlar hakeme tepki gösterdi. Polis taraftarları sakinleştirmekte zor anlar yaşarken, hakemler polis çemberinde soyunma odasına girebildi. Tribünlerdeki taraftar arasında da yaşanan gerginlik sonucu ise koltuklar havada uçuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler